Aina Ekstrøm

Vitamin/mineral-terapeut

Matveien.com:
Min utdannelse er Grunnfag i medisin, Vitamin/mineralterapi, hårmineralanalyser og matintoleransetesting, samt Psych-K som behandlingsform.

Jeg har en genuin interesse for naturprodukter og alternativ terapi.

Min historie er lang, med feilbehandling av norsk helsevesen, jeg har vært helseflyktning hvor jeg har betalt for egen behandling (mot borreliose) i utlandet, samt at jeg har opplevd mangeårig arroganse og feilmedisinering i Norge.

Den gang jeg begynte å stole på min egen intuisjon og tok egne avgjørelser, fremfor å forvente hjelp fra andre, begynte ting å snu i livet mitt. Jeg byttet ut medisiner med naturmedisiner. (Ikke anbefalt for andre uten legens velsignelse). Jeg fikk bedre helse, ble lykkeligere og mer tilfreds. Men dette har kostet.

Det har tatt flere år med utdannelse og kurs for å forstå kroppens funksjoner, hjernens underlige sinn, og jeg har lært meg teknikker og brukt naturens krefter. Jeg bruker nå min tid på å fokusere riktig i livet og hjelpe andre med det samme.

Samfunnet er preget av mye overflatiske tanker og man har ikke lenger tid til å ta ansvar for sin egen helse. Man overlater ofte avgjørelser til andre og håper å finne raske løsninger.

Som utdannet alternativ terapeut med grunnfag i medisin i bunn, har jeg grunnlaget for å gi råd og hjelpe mennesker å finne løsninger i livet.

For å se hva jeg kan tilby av alternative tjenester og lese hva det dreier seg om, klikk på hvert enkelt tema under, pris kommer opp når man trykker «bestill time her»:

Følgende terapiformer nedenfor er ikke er mitt levebrød, så mitt ønske er at de som føler de får hjelp, eller ønsker å gi noe for min tid, velger selv hva de vil gi for dette. Jeg setter pris på anerkjennelse i form av f.eks. røkelse, lys, vegansk mat, urter, naturprodukter, vin, eller bare et smil:

  • Tarotlesning (Enkel tarotlegging med Aleister Crowleys Tarotdekk)
  • Pendulering (Bruk av pendel for å finne underbevisste svar)