Om

Jeg, Aina Ekstrøm har over 19 års erfaring med vitaminer, mineraler og alternativ behandling. Av egeninteresse har hun også lært om urtemedisin og hvordan benytte naturens ressurser.

-Jeg har jobbet i mange år med cafèdrift, mat, naturterapi, psych-k, vitamin og mineralterapi, urtemedisin, samt reklame.
Les noen av mine referanser her.

På grunn av min grunnleggende kunnskap om naturmidler og helhetlig behandling, har jeg i kombinasjon med tradisjonell medisin kjempet meg på beina, etter en langvarig infeksjon med borreliose. (Les mer om borreliose her).
Kombinasjonsbehandlingen stoppet utviklingen av sykdommen og etter det har jeg behandlet meg selv med kosthold, vitaminer, mineraler og urter slik at jeg i dag lever et fantastisk bra liv.

I tillegg til borreliose, fikk jeg fra flåtten en merkelig og sjelden allergi mot kjøtt. Alpha gal allergi heter dette og det er skrevet en del artikler om meg på grunn av dette:

https://www.kk.no/helse/aina-46-kan-do-om-hun-far-i-seg-kjott/73199253

https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/aina-47-fikk-sjokkbeskjed-etter-flattbitt-aldri-spis-rodt-kjott-igjen/14037609/

https://www.seher.no/sterke-historier/frykter-doden-om-jeg-spiser-kjott/79389218

https://www.dagens.no/helse/aina-ble-bitt-av-en-flatt-na-spiser-hun-ikke-lenger-kjott

https://www.bt.dk/samfund/chok-besked-efter-flaatbid-jeg-maa-aldrig-spise-koed-igen

Om produktene mine:
All brygging og produksjon foregår i rene lokaler og jeg har lang erfaring fra helsekostbransjen, økologisk cafèdrift og som naturterapeut.

På mine sider finner du rikelig informasjon om bl.a. Chagasoppen; innholdsstoffer og dets virkninger,historiske betydning og måter å benytte den på.

Jeg høster vill Chaga fra skogen på østlandet og indre norske strøk, fri for forurensning. Jeg behandler både soppen og naturen med respekt og omtanke. Jeg er opptatt av å bevare vår flora og fauna, og vise hensynsfullhet og ydmykhet for dens rikdom og muligheter…

Ingen av mine Chaga-produkter har vært igjennom moderne fabrikkering, men er høstet, behandlet og pakket skånsomt og hygienisk, uten bruk av moderne redskaper eller remedier.

Betal på en enkel og sikker måte

Opprett en konto og koble til et betalingskort, så beskytter PayPal opplysningene dine – og du behøver ikke å skrive inn kortnummeret ditt hver gang du handler.

Jeg sender overalt i Norge med helthjem.no

Translate »