Referanser

Har du vært kunde hos meg, legg gjerne igjen en kommentar om hva du synes i skjemaet nederst.

Diana:

Hvis du vil bli behandlet som et menneske og ikke som et skjema. Hvis du føler at du mister håp. Hvis du ikke klarer mer… Aina er den beste og eneste sjanse til forandre ditt liv. Jeg kaller henne min faste terapeut og rådgiver. Hun hjelper meg med angst og stress. Hun hjelper meg med diett og et sunt liv.
Hun motiverer meg. Aina gir deg full psykisk og helsemessig støtte. Det er mer enn du kan få på noe lege, eller advokat kontor. Hun er både rådgiver og terapeut. Hos henne føler du at hennes jobb ikke bare er rutine og praktikk -det er hennes liv, hennes passion og hun gir 100%.
Aina har hjulpet meg og mine barn med psykisk helse, med byråkrati og legen, med lover og regler… Hennes kunnskap og vitenskap er så stor… Anbefales og er glad jeg har henne i mitt liv.

Helene K:

Psych K er en spennende måte å jobbe med underbevisstheten på. De som føler Dr. Joe Dispenza vet det er mulig å forbigå personligheten og tankekjøret i hodet. Ved å endre bevisste og ubevisste overbevisninger, som går daglig på auto-pilot, kan man også endre instilling og egen fremtid. Her har Aina E med Psych K en liten gull nøkkel. Helene K, Oslo

Vanja:

Do you remember that you commented on «the law of attraction» – RAS? Well, I’m practicing and it works! I have a contract now that gives me 350,- pr hour and that’s VERY high for a cleaning lady. 😀 Thank you!

Anonym:

Her har du en virkelig gave må jeg si! For det er sjeldent klarsynte treffer helt konkret. Jeg har bare vært borti en før deg, som regel er det mye i nærheten osv, osv, men du treffer helt eksakt, faktisk.

Anonym:

Må si du er god. Jeg har en stor vitaminmangel, spesielt vitamin D, som du sier her.

4 kommentarer

  • Andrea

    Hvor godt man blir tatt imot hos Aina! Hun bruker god tid, stiller relevante spørsmål og ser alt i en sammenheng (noe man ikke får i helseveset). Teknikkene hun bruker er utrolig spennende! Så takknemlig for at jeg gjorde dette, og stor takk til Aina!!

  • Anonym

    Aina har mye kunnskap og ikke minst kjærlighet for det hun driver med. Jeg har fått hjelp med flere helseproblemer med god oppfølging, veiledning og råd. Hun tar seg tid til å lytte, og gjør en grundig jobb. Hun forklarer også godt hvordan ting fungerer og hvorfor, som igjen viser hvor mye kunnskap hun har. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten hjelpen jeg har fått av Aina og er veldig takknemlig for både hun som person og det hun driver med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate »